8.7.2014

4th of July weekend

Netti ei oo oikeen toiminu täällä, joten siitä johtuu tää 'postaus tauko', mutta nyt taas toimii hetkellisesti, niin kerrompa vähän kuulumisia!

Vietin mun 4th of July weekendin meijän kavereiden ja niitten perheiden kanssa Detroitissa, Michiganissa. Mentiin torstaina Maxin kaa kattomaan 22 jump street ja sit mukaan tuli kans Maxin kaverit Sean ja joku toine jonka nimee en osaa kirjottaa :D Leffa oli hyvä!

Perjantaina oltiin Doughien poolilla, jonne kaikki meijän tuttavaperheet tuli. Uitiin, syötiin sairaan hyvää ruokaa ja kuunneltiin countrya radiosta. Illalla mentiin ampuu raketteja ja chillaamaan Maxin perheen Tiki Baariin. Oli taas niin hyvä viikonloppu ton seureen kanssa! Toivottavasti näistä kuvista välittyy hyvä mieli!












Toissapäivänä oltiin Port Austinissa. Siel oli jotku omat poolpartyt! Oli vähä lande meininki, mut iha hauska vaa :D






Tänään olis tarkotus lähteä kotiin. EN HALUU LÄHTEE! :'( Mun kaveri Inka lähti tänään vaihtoon ja se tulee samalla koneella, millä me lähetään. Toivottavasti nähään jossain nopee! :D

-Emma

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä!!:) Voisitko tehdä jonkun postauksen missä kaikkialla oot matkustellut? Oliko sulla minkälainen keskiarvo lukiossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva idea! Voisin tehä sellasen piakkoin! :) Olin ib-linjalla ja numerot ei ollu ihan parhaimpii, mutta ka oli varmaan noin kaheksan :D

      Poista