7.3.2015

QUEBEC CITY

Viime viikonloppu meni Kanadan synchro nationalseissa. Kauniita luistelu ohjelmia, hyviä hetkiä joukkueen kanssa ja paljon flashmobeja. Tunnelma oli tosi hyvä koko viikonlopun aikana ja muutenkin matka oli ihan unohtumaton. Ehittiin luistelujen lisäksi kierrellä Quebecin vanhaa kaupunkia. Ravattiin varmaan joka kaupassa, koska oli -17 ja piti koko ajan päästä lämmittelemään. Kaikki Kanadassa sanoo, että Old Quebec City on maailman kaunein kaupunki. Mun mielestä se ei ollu mikään ihmeellinen Helsinkiin verrattuna..ja muihin Euroopan kaupunkeihin.. :D Mutta kaiken kaikkiaan tykkäsin tosi paljon!! Kisojen eka päivä meni aika huonosti meidän osalta, mutta seuraavana päivänä parannettiin melkeen 10 pisteellä (samalla kauden parhaat pisteet) ja oltiin tyytyväisiä lopputulokseen!








Toissapäivänä mentiin koulun sijaan jäähallille. Siellä pelattiin jokavuotinen jääkiekko turnaus nimeltä Banmore. Eli siis meidän koulu ja Banff high school pelas vastakkain! Oisin halunnu mennä kokeilee pelaa meijän koulun tyttöjen jengiin, mutta ne joukkueet oli jo ehitty valitsee.. No mut siel oli kuitenkin tosi hyvä fiilis ja hauskaa!

Nyt lähen ulos Alinen ja Margalisin kanssa. Mennään jonnekki kahville ja ottaa aurinkoo. Tääl on ihan kevät nyt ja mulla tuli tänään kuuma takilla... Tai ehkä oon tottunu semmoseen tosi kylmään ja nyt pari plus astetta tuntuu superlämpimältä! :D

Hyvää viikonlopun jatkoa!

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti